Home » Svētdienas horoskops 29. septembris

Svētdienas horoskops 29. septembris

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

AUNS

Gribēsi iedziļināties attiecību tēmā, analizēt un, iespējams, kaut ko mainīt. Ja kas sakrājies uz sirds, ir jārunā. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos ar tālejošu turpinājumu.

VĒRSIS

Rāma diena. Laiski malkosi rīta kafiju un tad attapsies, ka jau pusdienas laiks pienācis. Tavā dzīvē tā reti kad mēdz būt. Izbaudi atpūtu pirms jaunās darba nedēļas.

DVĪŅI

Šī diena kā radīta izbraucienam vai draugu pasākumam. Ļoti svarīgi arī izrādīt uzmanību otrajai pusītei. Ja esi sirdī brīvs, tad tajā var iekrist simpātiju dzirkstelīte.

VĒZIS

Vari pievērsties dažādiem pārkārtojumiem mājās un noorganizēt ģimenisku pasākumu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

LAUVA

Atklāsi, ka pirms vēsās sezonas sākuma daudz darbu mājās. Jāiesaista mīļie radiņi, jo vienam diez vai izdosies visu paveikt. Kopā saimniekojiet, un pēc tam kopā atpūtieties.

JAUNAVA

Ja ir labi laika apstākļi, tad kopā ar mīļoto izbaudi rudenīgo skaistumu nelielā izbraucienā. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties un arīdzan interesanti pavadīt laiku.

SVARI

Ģimenes cilvēkiem jāpievēršas bērnu vēlmēm. Sniedz atbalstu, neliedz padomu un izturies ar izpratni. Brīvajiem ļaudīm iespējami romantiski piedzīvojumi sirdslietās.

SKORPIONS

Šī diena sola kaislības privātajā dzīvē. Var gadīties, ka tavā kontaktu sarakstā parādās kāds jauns tālruņa numurs. Ģimenes cilvēkiem attiecībās sirsnība un sapratne.

STRĒLNIEKS

Jāizrunājas ar mīļoto vai jādodas romantiskā izbraucienā, lai izrautos no rutīnas. Brīvajām sirdīm dzīve var uzdāvāt iespēju satikt savu īsto cilvēku.

MEŽĀZIS

Svarīga attiecību tēma. Vēlēsies iedziļināties sirdslietu smalkumos un analizēsi situācijas. Dzīve var uzdāvāt skaistus, romantiskus brīžus. Esi atvērts skaistam brīnumam.

ŪDENSVĪRS

Iespējami neparasti notikumi – var uzrasties kāds draugs vai simpātija no pagātnes. Atmiņu kamols šķetināsies un sirdī nedaudz sentimentālas noskaņas.

ZIVIS

Svarīga saviesīga komunikācija. Ar draugiem vari kopā sportot, iesaistīties aktīvās atpūtas pasākumos, no sirds izrunāties un apmainīties ar informāciju.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.