Home » Vēl viens jauninājums: Apple var samazināt pogu skaitu iPhone 17

Vēl viens jauninājums: Apple var samazināt pogu skaitu iPhone 17

no ANDREJS BOJKO
0 Komentāri Ziedot

Apple gatavo jaunas dizaina izmaiņas gaidāmajam iPhone 17 modelim. Jaunajos viedtālruņos pogu skaits var tikt samazināts līdz trim.

Kas ir zināms

iPhone 15 sērijā ir ieviesta darbības poga, kas aizstāj veco klusā režīma slēdzi. Šī poga ļauj palaist programmas vai veikt citas darbības. iPhone 16 tika pievienota kameras vadības poga fotografēšanai un tālummaiņai. Tomēr iPhone 17 Apple plāno mainīt pieeju taustiņu skaitam un atrašanās vietai. 

Saskaņā ar insider @MajinBuOfficial, tā vietā, lai četras pogas dažādās ierīces pusēs, uzņēmums atstās tikai ieslēgšanas pogu, Camera Control pogu un pārvietot rīcības pogu uz pretējo pusi, apvienojot tās funkcijas ar skaļuma pogām. Jaunā poga darbosies kā darbības poga, kad tā tiks nospiesta, regulēs skaļumu, kad tā tiks bīdīta, un iedarbinās programmas, kad tā tiks turēta.

Turklāt ir ziņas, ka Apple aizstās iPhone Plus līniju ar elegantāku iPhone Slim modeli,   kurā uzsvars tiks likts uz dizainu, nevis veiktspēju.

Avoti: MajinBuOfficial

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.