Home » Ābolu strūdeles recepte slinkajiem

Ābolu strūdeles recepte slinkajiem

no Ilona Meija
2 komentāru Ziedot

Ābolu smarža nudien piestāv šim laikam. Kāpēc gan sevi un savus tuvos neiepriecināt ar īpaši viegli pagatavojamu un gardu ābolu strūdeli? Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @ms.svece!

Nepieciešams:

  • 2 āboli;
  • 1/2 citrona sula;
  • Medus, cukurs vai cits saldinātājs pēc garšas;
  • sauja rozīņu;
  • kanēlis;
  • kārtainā mīkla (visērtāk būs lielā plāksne – vai, ja ir mazās – tās ar dakšiņu “jāsalīmē” kopā, lai ir viena liela);
  • Manna;
  • ola pārsmērēšanai

Pagatavošana:

Smalkāk sagriež ābolus, pievieno citrona sulu – visu apmaisa. Pievieno saldinātāju, kanēli, ūdenī izmērcētas rozīnes, visu kārtīgi sajauc.

Uz kārtainās mīklas plāksnes uzbārsta mannu, jo tā uzsūks lieko šķidrumu. Pa virsu kārto ābolus ar rozīnēm. Vēlreiz pa virsu pārber mannu. Visu sarullē rullī.

Apsmērē ar sakultu olu un liek cepties iepriekš sakarsētā krāsnī – cep līdz strūdele ieguvusi zeltainu garoziņu.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

2 komentāru

e-commerce 22. marts, 2024. - 04:31

Wow, wonderful blog format! How long have you been blogging for?
you make running a blog look easy. The whole look
of your website is great, let alone the content!
You can see similar here ecommerce

Atbildēt
สล็อตเว็บตรง 29. jūlijs, 2024. - 03:29

… [Trackback]

[…] Information to that Topic: baltijaszinas.lv/abolu-strudeles-recepte-slinkajiem/ […]

Atbildēt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: