Home » Burkānu zirnīšu sautējums: recepte sātīgām vakariņām

Burkānu zirnīšu sautējums: recepte sātīgām vakariņām

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Ēdiens var būt sātīgs arī bez gaļas. To nodrošina saldais krējums, kas dažādo pārtikas produktu garšas apvieno maigā mērcītē. Tā tas ir ar burkānu zirnīšu sautējumu, kas, lai arī sastāv tikai no dārzeņiem, ir sātīgs. Mazajiem ēdājiem piedāvāju to bez papildus piedevām, bet ģimenes galvai klāt uzcepu kādu gaļas šķēli. Lūk, kā šo sautējumu pagatavot.

Burkānu zirnīšu sautējumam būs nepieciešams:

  • 1 kg burkānu;
  • 690 g konservēto zaļo zirnīšu;
  • 500 ml saldā krējuma;
  • 1.5 – 2 ēdamkarotes miltu;
  • Sāls un pipari.

Pagatavošanas recepte:

  1. Sagatavo burkānus – nomizo, nomazgā, sagriez mazos kubiciņos. Liec katlā un pielej klāt pavisam nedaudz ūdens. Liec tos uz mazas uguns sautēties;
  2. Pusi saldo krējumu lej krūzē un kārtīgi iemaisi tajā miltus. Atlikušo saldo krējumu lej virsū burkāniem;
  3. Pievieno katliņā konservētos zaļos zirnīšus ar visu sulu;
  4. Paaugstini plīts temperatūru un maisi, līdz parādās pirmais burbulis. Pievieno šķipsniņu sāls un piparus.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: