Šīs pankūkas novērtēs ikviens šokolādes mīlis. Laiks ķerties pie darba!
Nepieciešams:
- 400 g šokolādes krēma (piemēram, “Nutella”)
- 2 olas;
- 2 tējkarotes cukura;
- 200 ml piena;
- 1,25 krūzītes miltu;
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera;
- 2 tējkarotes vaniļas cukura.
Pagatavošana:
Ņem pa ēdamkarotei šokolādes krēma, liek uz cepamā papīra, nedaudz izlīdzina masu un ieliek uz 30 minūtēm saldētavā sastingt.
Pa to laiku pagatavo pankūku mīklu – bļodā liek olas, ieber cukuru un saputo līdz krēmīgai konsistencei. Masai pievieno pienu un miltus – visu kārtīgi kopā samaisa. Pieber klāt cepamo pulveri un vaniļu – visu samaisa.
Uzkarsē pannu, kas apsmērēta ar eļļu.
Uz pannas lej pankūku mīklu (lej sev vēlamo pankūku izmērā), pa vidu uzliek sasaldēto šokolādes krēmu. Krēmu nosedz ar pankūku mīklu. Cep pankūku no abām pusēm.
Gatavs!
Vairāk stāstu
Torte “Napoleons” no cepumiem
Izrādās, ka šo kūku nemaz nav tik sarežģīti pagatavot, ja mājās ir cepumi "austiņas". Laiks ķerties pie darba. Citas tikpat...
Vistas rullīši rīvmaizē ar siera vidiņu
Kad laika ir pavisam maz, lai pagatavotu ko siltu vakariņām vai pusdienām, šī recepte noteikti būs īstā. Citas tikpat gardas...
Vistas rullīši rīvmaizē ar siera vidiņu
Kad laika ir pavisam maz, lai pagatavotu ko siltu vakariņām vai pusdienām, šī recepte noteikti būs īstā. Citas tikpat gardas...
Krabju nūjiņu groziņi
Lieliska un viegli pagatavojama uzkoda. Tā sniegs svaiguma un sāta sajūtu – laiks ķerties klāt gardo groziņu pagatavošanai. Citas tikpat...
Slinkie gaļas plācenīši
Laiks ķerties klāt kam pavisam vienkāršam. Šie gardie plācenīši būs kas pa vidu starp čeburekiem un pīrādziņiem. Citas tikpat gardas...
Pīrāgs ar bumbieriem un mandeļu skaidiņām
Mīklai:● 130 gramu miltu,● 50 gramu sviesta,● 1 ola,● 1 ēdamkarote cukura,● šķipsniņa sāls.Pildījumam:● 1 – 2 bumbieri,● 20 gramu...