Lasīšanas Laiks:51 Sekunde(-s)

Izrādās, ka šo kūku nemaz nav tik sarežģīti pagatavot, ja mājās ir cepumi “austiņas”. Laiks ķerties pie darba. Citas tikpat lieliskas receptes meklē “Instagram” profilā @edamskaisti!

Nepieciešams:

  • Ap 400g cepumu “austiņas”;
  • 1l piena;
  • 5 olu dzeltenumi;
  • 60g kukurūzas cietes;
  • Saldinātājs + vaniļa aromātam;
  • 2–3 ēdamkarotes mīļākais ievārījums;
  • 2 ēdamkarotes riekstu sviests (var izmantot vienkārši sviestu).

Pagatavošana:

1. Kūkai paredzēto veidni izklāj ar pārtikas plēvi.

2. Bļodā liek olu dzeltenumus, pievieno cieti un mazliet pienu ar saldinātāju. Sakuļ, lai nav kunkuļu.

3. Katliņā lej palikušo visu pienu, sāk sildīt, un pēc neilga brīža iemaisa pagatavoto olu dzeltenumu masu.

4. Karsējot maisa, līdz masa sabiezē un turpinot maisa vēl 5–7 min, paralēli iemaisot iekšā riekstu sviestu.

5. Kad krēms gatavs, to mazliet padzesē.

6. Veidnē liek cepumu kārtu, tukšās vietiņas aizpilda padrupinot cepumus, tad liek krēmu, atkal cepumu, krēmu, cepumus, ievārījumu, krēmu, cepumus utt., līdz kūka gatava. Tad to liek uz nakti ledusskapī, lai garšas “saprecas”!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Previous post Vistas rullīši rīvmaizē ar siera vidiņu
Next post Ar šokolādes krēmu pildītas pankūkas