Home » Pildīti pipari jaunā veidā: karaliskā pavāra slepenā recepte

Pildīti pipari jaunā veidā: karaliskā pavāra slepenā recepte

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Darens Makgreidijs pastāstīja, kā pagatavot vienu no princeses Diānas iecienītākajiem ēdieniem. Šie pildītie pipari noteikti iekārdinās pat visuntumainākos gardēžus.

Pavārs Darens Makgreidijs bija Elizabetes II, prinča Filipa, princese Diānas, prinču Viljama un Harija personīgais pavārs 11 gadus. Pa šo laiku viņš monarhu ģimenei pagatavoja milzīgu daudzumu paša izdomātu ēdienu. Un tagad Darens atklāj šis karaliskās receptes plašākai publikai. Tā, lūk, nesen viņš pastāstīja, kā pagatavot īpašus pildītos piparus, kurus dievināja Velsas princese.

Komentārā izdevumam  Huffington Post Darens pastāstīja, ka princesei Diānai garšoja populāru angļu ēdienu beztauku versijas. Tāpēc pavāram bieži nācies eksperimentēt. Savā Theroyalchef.com. blogā Makgreidijs dalījās ar vienu no šiem šedevriem – mazkaloriju pildīto piparu recepti.

Sastāvdaļas (apmēram 2 porcijas):

  • 4 vidēja izmēra paprikas
  • ¼ glāze olīveļļas
  • pusglāze sagrieztu sīpolu
  • viena krūzīte smalki sagrieztu šampinjonu
  • viens kabacis, sagriezts kubiņos
  • pustējkarote kaltēta oregano
  • sāls un maltie pipari pēc garšas
  • divi lielos gabalos sagriezti tomāti
  • krūzīte pusgatavu vārītu rīsu
  • pusglāze ūdens
  • pusīte vistas vai dārzeņu buljona kubiņa
  • četras šķēlītes apcepta žāvēta bekona
  • viena tējkarote svaiga sasmalcināta bazilika
  • 100-150 g sagriezta kubiņos mocarellas siera
  • divas ēdamkarotes rīvēta parmezāna

Pagatavošana:

  1. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Nogriežam pipariem virsiņas un iztīrām sēklas.
  2. Liekam piparus uz cepešpannas un apsmidzinām ar eļļu. Cepam 25 minūtes, tad izņemam tos no cepeškrāsns un ļaujam atdzist.
  3. Izlejam eļļu no cepešpannas uz parastās pannas, saliekam tajā sēnes, sīpolus, kabačus un oregano.
  4. Pievienojam dārzeņiem sāli, piparus un apcepam uz lielas uguns, līdz tie sāk kļūt mīkstāki.
  5. Pievienojam rīsus, tomātus, ūdeni un buljona kubiņu, sautējam vēl piecas minūtes.
  6. Tad dārzeņu pildījumam pievienojam bekonu, baziliku un mocarellu.
  7. Pēc tam sadalām pildījumu četrās daļās un sapildām piparus.
  8. Uzberam pipariem parmezānu un cepam cepeškrāsnī 15 minūtes.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.