50
Jo vairāk recepšu izmēģinu, jo iecienītāks kabacis kļūst uz mūsu ēdienu galda. Šoreiz plāno pankūku veidā. Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress
Sastāvdaļas
- 800 g kabača (vidēji 2 gab.)
- 2-3 olas
- 1 glāze/s piena
- 1-1.5 glāze/s miltu
- 2 ēd. k. eļļas
- sāls
Dienas recepte
Zeltainās kabaču pankūkas ar dillēm
Pagatavošana
45 min
1. Kabačus sarīvē uz pašas mazākās rīves un ievieto lielākā traukā. Var sasmalcināt blenderī.
2. Olas sakuļ ar sāli, pielej pienu un visu labi samaisa.
3. Olu/pienu maisījumam pievieno miltus un visu labi sakuļ ar lāpstiņu vai karoti.
4. Mīklu pielej pie kabaču masas. Pielej eļļu.
5. Cep sakarsētā pannā no abām pusēm. Ērtāk ņemt ar zupas kausiņu un ar kausiņa apakšu “izgludināt”plānāku pankūkas virsmu.
6. Eļļu uz pannas papildus var lietot, var arī nē-kā vēlas.
7. Es gatavās pankūkas pārgriezu uz pusēm un sarullēju.Ja vēlas var pasniegt ar krējuma/ķiploka /dilles mērcīti. Labu apetīti!