Eksperti uzskata, ka kanēļa pievienošana kafijai atvieglos bieži sastopamu rīta problēmu.
Vēdera uzpūšanos var izraisīt vairāki faktori, tostarp slikta gremošana. Tāpēc pretiekaisuma sastāvdaļu pievienošana savam uzturam ir lielisks veids, kā uzturēt veselīgu gremošanas sistēmu un izvairīties no šīs problēmas.
Uztura speciālisti ir norādījuši, ka kanēlis ir lieliska pretiekaisuma garšviela, ko pievienot kafijai, jo tajā ir spēcīgi antioksidanti un pretiekaisuma savienojumi, kas var palīdzēt mazināt iekaisumu organismā.
Kanēlis satur arī kanēļa aldehīdu – antioksidantu savienojumu, kas palīdz gremošanas procesā un mazina vēdera pūšanos. Turklāt kanēlis lieliski noder, lai rīta kafijai pievienotu saldumu bez cukura vai mākslīgo saldinātāju piedevas, padarot to par lielisku alternatīvu.
Eksperti iesaka pievienot kanēli kafijai, vai nu pārkaisa to uz kafijas biezuma pirms pagatavošanas, vai arī iemaisa to gatavajā kafijā.