Home » Laimes stundas, ko jūsu kaķis jums teiktu, ja viņš varētu runāt

Laimes stundas, ko jūsu kaķis jums teiktu, ja viņš varētu runāt

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Paskatieties uz savu kaķi: šķiet, ka viņa (-š) ir absolūti laimīga (-s)! Mājdzīvnieks zina, kā baudīt dzīvi, pavadīt laiku un gozēties saulē. Protams, kaķi zina dažus laimes noslēpumus, piekrītat? Un, ja viņi varētu runāt, viņi mums pastāstītu par viņiem…

Ko mūsu pūkaini mums pastāstītu?

1. “Jums ir jāmīl sevi vairāk nekā jebkurš cits!”

Jūsu personīgajām interesēm jābūt pirmajā vietā. Strādājiet, kur vēlaties, dzīvojiet un draudzējieties ar visu, ko vēlaties. Un neatkarīgi no tā, ko jūs sakāt, dariet to, ko vēlaties, nevis savu vidi. Galu galā, ja jums patīk gulēt, tad izgulieties labi! Izvirziet savas intereses augstāk par citu cilvēku viedokļiem. Un vienmēr esi pārliecināts par to, ko dari!

2. Otrā nodarbība ir sekas pirmajai. Ja esi iemācījusies mīlēt sevi, tad tev būs ļoti viegli uzvesties kā karalienei. Tas nenozīmē, ka jums ir jāpagriež deguns. Tas nozīmē, ka jums nav jāraizējas un jāsteidzas. Karalieni neviens nevar aizskart, jo viņa to nepieļaus. Turklāt šāda kaķu sieviete izskatīsies cienīga: skaistas kvalitatīvas drēbes un skaistas lietas vienmēr ieskauj viņu, jo karaliene ir pelnījusi labāko!

3. “Izvirzi sev mērķi un sasniedz to par katru cenu!”

Atcerieties, kā kaķis uzvedas, kad ir izsalcis. Viņa uzstājīgi (pat prasīgi) ņaud, ar galvu metas pie ledusskapja un skatās uz saimnieku, nenolaižot skatienu. Galu galā viņa vienmēr saņem to, ko vēlas. Un tas attiecas ne tikai uz saldumiem, bet arī uz tīru paplāti, gulēšanu uz saimnieka gultas utt. Kaķēni ir neatlaidīgi un spītīgi! Viņiem ir daudz jāmācās.

4. “Centies pēc neatkarības!”

Pat ja kaķis saņem barību no saimnieka, viņa vienmēr paliek neatkarīga un dara, ko vēlas. Viņa jūtas ērti vientulībā, un viņa vienmēr atrod, ko darīt.

5. “Esi drosmīgāks!”

Drosme kaķiem neturas. Ja viņa vēlas noķert putnu, viņa pēc tā uzlec kokā. Kurš liedz jums rīkoties tik izlēmīgi, lai sasniegtu to, ko vēlaties?

6. “Neļaujiet pārkāpt savas robežas!”

Un pat vismīļākais kaķis var viegli saskrāpēt vai iekost, ja kāds viņu sāpina vai aizvaino. Ja viņai kāds cilvēks nepatīk, viņa nelaidīs viņu sev klāt. Lieliska kvalitāte, vai ne? Ja kaķis zinātu, kā runāt, viņa noteikti ieteiktu pareizi veidot personīgās robežas.

7. “Ja kaut ko vēlies, pasaki to skaļi!”

Vēlreiz paskatieties uz savu kaķi. Ja viņa vēlas, lai tu viņu samīļotu, viņa uzlēks uz rokām vai sāks berzēties gar kājām. Tas ir, jūsu mājdzīvnieks atklāti pauž savas emocijas. To ir vērts mācīties no viņas, jo apkārtējie neprot lasīt tavas domas.

8. “Nekoncentrējieties uz neveiksmēm!”

Tiek uzskatīts, ka kaķiem ir deviņas dzīvības. Krītot viņi piezemējas uz kājām. Arī mēs reizēm nokrītam, un varam arī piecelties un turpināt ceļu. Nebaidieties no neveiksmēm un kritieniem, jo ​​tie visi ir garš ceļš uz jūsu mērķi.

Tagad jūs zināt par laimīgas dzīves noslēpumiem, ko izmanto kaķis.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: