Home » Otrdienas horoskops: 10. oktobris

Otrdienas horoskops: 10. oktobris

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Horoskops otrdienai, 10. oktobrim.

AUNS

Attīstība ir zināšanās. Vajag ieguldīt sevī – atrast noderīgus kursus, apgūt valodas, mācīties biznesa vai marketinga gudrības u.c. To, kas prātā, neviens nevar atņemt.

VĒRSIS

Iesaisties sabiedriskā darbībā vai labdarībā, organizē un piedalies pasākumos – būs jaunas tikšanās un iepazīšanās. Labs laiks, lai palielinātu ienākumus. Interesantas iespējas var rasties negaidot.

DVĪŅI

Laba diena sabiedriskām aktivitātēm: apmeklē prezentācijas, profesionālās jomas pasākumus, seminārus, u.tml. Iespējama tikšanās, kas pāraug ciešās lietišķās vai privātās attiecībās.

VĒZIS

Domīga diena. Var rasties šaubas: vai esmu uz pareizā ceļa, vai daru to, kas man dzīvē jādara? Atceries, ka nešaubās un nekļūdās tikai tas, kas sēž, rokas klēpī salicis.

LAUVA

Laba diena sadarbības veidošanai. Iespējama tikšanās ar cilvēkiem, kas tevi saprot no pus vārda un ir pilni entuziasma iesaistīties kopīgā projektā.

JAUNAVA

Pievērs uzmanību darbu un atalgojuma samērībai. Visu pasaules naudu nopelnīt nevar, tāpēc izvērtē prioritātes. Vai ir vērts rauties bez atelpas, atstājot novārtā savas vēlmes un intereses.

SVARI

Šodien vari ķerties pie svarīgu jautājumu risināšanas. Tikai paturi prātā finanšu tēmu un pie izdevības runā par ienākumu palielināšanu. Var izdoties būtiski papildināt bankas konta saturu.

SKORPIONS

Pievērs vairāk uzmanības tam, kas notiek darba vai biznesa vidē. Vai kolēģi pienākumus paveic kārtīgi, vai citu nevīžība nav jālabo tev. Ja kaut kas nav kārtībā, tad saki skarbāku vārdu.

STRĒLNIEKS

Labs laiks personības izaugsmei. Koncentrējies uz svarīgāko, un dari visu, lai sasniegtu mērķus. Virzoties uz tiem, ieklausies arī kolēģu viedokļos un esi atvērts sadarbībai.

MEŽĀZIS

Iespējama piktošanās par tēmām, kas varbūt nemaz nav tavā kompetencē. Tādā gadījumā labāk palikt novērotāja lomā nevis mesties cīņā. Darba vidē svarīgi saglabāt mierīgu atmosfēru.

ŪDENSVĪRS

Darbiem iešūposies lēnītēm, jo šodien tāds apcerīgi sapņains noskaņojums un pārdomas par dzīvi… Bet neļaujies tam – ir jāceļas, jāiet un jādara.

ZIVIS

Pievērs uzmanību finansēm un nekautrējies apspriest samaksas jautājumus. Savukārt ar tēriņiem esi apdomīgs, ja pērc kaut ko, tad tiešām tikai to, kas patlaban nepieciešams.

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: