Šīs pankūkas novērtēs ikviens šokolādes mīlis. Laiks ķerties pie darba!
Nepieciešams:
- 400 g šokolādes krēma (piemēram, “Nutella”)
- 2 olas;
- 2 tējkarotes cukura;
- 200 ml piena;
- 1,25 krūzītes miltu;
- 1,5 tējkarotes cepamā pulvera;
- 2 tējkarotes vaniļas cukura.
Pagatavošana:
Ņem pa ēdamkarotei šokolādes krēma, liek uz cepamā papīra, nedaudz izlīdzina masu un ieliek uz 30 minūtēm saldētavā sastingt.
Pa to laiku pagatavo pankūku mīklu – bļodā liek olas, ieber cukuru un saputo līdz krēmīgai konsistencei. Masai pievieno pienu un miltus – visu kārtīgi kopā samaisa. Pieber klāt cepamo pulveri un vaniļu – visu samaisa.
Uzkarsē pannu, kas apsmērēta ar eļļu.
Uz pannas lej pankūku mīklu (lej sev vēlamo pankūku izmērā), pa vidu uzliek sasaldēto šokolādes krēmu. Krēmu nosedz ar pankūku mīklu. Cep pankūku no abām pusēm.
Gatavs!