Apnikušas klasiskās karbonādes vai kotletes un meklē kādu jaunu recepti vistas filejai? Izmēģini šo un noteikti nenožēlosi. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edam_majas!
Nepieciešams:
- 400g vistas vai cāļa filejas;
- 1/2 nelielas paprikas;
- 60g siera (Holandes, Tilzītes, Gouda utml.);
- 1 ola (M/L izm.);
- 1 ēdamk. skābā krējuma;
- 40g griķu miltu (ja nav, izmanto kviešu 30g);
- Garšvielas vistas gaļai, zaļumi
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež nelielos (~2 cm) gabaliņos, apkaisa un samaisa ar garšvielām.
Sakuļ olu un samaisa ar krējumu, lej klāt vistas filejai, samaisa. Tad pievieno un masu samaisa ar miltiem. Beigās iemaisa sarīvētu sieru, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un sasmalcinātus zaļumus.
Pannā uzkarsē eļļu, liek ēdamkarotes izmēra plācenīšus un cep no abām pusēm glīti brūnus (2-3 minūtes no katras puses).
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles, svaigiem salātiem un kādu mērcīti.
1 Komentārs
Source control through wound debridement and necrotomy was performed, and 1 h postdebridement our patient experienced sudden hypotension that may have been due to toxic shock syndrome generic priligy