Vistas girosa vietā var izmantot vienkārši kūpinātu vistiņu vai aizstāt ar kūpinātu cūkgaļas gabaliņu kādu.
Sastāvdaļas
- 1 armēņu lavašs
- 300-50 g vistas giross
- 200 g kausēts siers
- 1/2 sarkana paprika
- 1/2 garais gurķis
- 30 g lociņi
- 15 g dilles
Pagatavošana
260 min
1. Dārzeņus, zaļumus un vistu sagriež mazos gabaliņos.
2. Lavašu apziež kārtīgi ar kausēto sieru – uzmanīgi, lai to nesaplēstu. Vēlams noturēt istabas temperatūrā, lai mīkstāks un vieglāk klājas.
3. Tad uz lavaša ber visas sastāvdaļas – secībai nav nozīmes.
4. Sarullē, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
Griež un bauda!
Labu apetīti!