Home » Recepte: Stromboli – pica-rulete

Recepte: Stromboli – pica-rulete

no Ilona Meija
0 Komentāri Ziedot

Sastāvdaļas

  • 1 tase tomātu mērces
  • 1,5 tases Mocarellas siera
  • 9 salami šķēlītes
  • 7 šķiņķa šķēlītes
  • 1 ola
  • oregano

Mīklai:

  • 1 tase silta ūdens
  • 2,1/4 tējkarotes sausā rauga
  • 1 ēdamkarote medus vai cukura
  • 2 tējkarotes sāls
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 3 tases miltu

Pagatavošana

  1. Gatavo mīklu – silto ūdeni samaisa ar raugu un tējkaroti cukura.
  2. Maisījumam pievieno sāli, olīveļļu, ar mikseri samaisa mīklu, maisa 15-20 minūtes.
  3. Tad mīklu liek, ar augu eļļu ietaukotā bļodā, uzklāj dvieli, atstāj rūgt 1-1,5 stundas. 
  4. Kad mīkla uzrūgusi, pusi mīklas izrullē 25×40 cm lielā plāksnē. 
  5. Izrullētajai mīklai uzklāj tomātu mērci, no malām atstājot, 6-7 cm brīvus. 
  6. Tomātu mērcei uzkaisa daļu rīvēta Mocarellas siera, izkārto šķiņķi, salami, ar sakultu olu noklāj brīvās mīklas maliņas. 
  7. Noziestās, šaurās mīklas maliņas noloka, satin ruleti, liek to veidnē.
  8. Ruleti noziež ar sakultu olu, uzkaisa atlikušo Mocarellas sieru, iegriež šķērsām iegriezumus, ik pa 4-5 centimetriem. 
  9. Pārkaisa ar oregano. 
  10. Cep 240-250°C temperatūrā, 10-12 minūtes.
  11. No otras mīklas puses cep vēl vienu stromboli. 

Ja esat atklājis pareizrakstības kļūdu, lūdzu, paziņojiet mums, izvēloties šo tekstu un nospiežot Ctrl+Enter.

Jums var arī patikt

Leave a Comment

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?

Šī vietne izmanto sīkfailus, lai uzlabotu jūsu pieredzi. Mēs pieņemam, ka jūs ar to piekrītat, bet jūs varat atteikties, ja vēlaties. Pieņemt Lasīt vairāk

Konfidencialitātes un sīkdatņu politika
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Spelling error report

The following text will be sent to our editors:

BALTIJASZINAS MEDIJU NAMS 2024 Visas tiesības aizsargātas.